Folytatódik a Városháza park tervpályázat

Folyamatosan dolgozunk azért, hogy a budapesti Városháza és közvetlen környezete mielőbb megújuljon, és méltó módon reprezentálhassa a fővárost. A tervpályázat következő lépéseként, 2022. január 14-én, feltöltésre kerültek a tervpályázat iránt érdeklődők kérdéseire adott válaszok.

Az érdeklődők ugyanis nem csupán a park és épület bejárásán vehettek részt, de írásban is feltehettek kérdéseket, amelyeket legjobb tudásunk szerint igyekeztünk megválaszolni. A kérdések, észrevételek alapján úgy láttuk, hogy a tervpályázat kiírását nem kell módosítani, és ami igazán jó hír: a számuk és a bejárás alapján úgy tűnik, hogy kifejezetten nagy az érdeklődés a pályázat iránt!

Válaszaink – regisztrációt követően – az E-tervpálya rendszerében érhetők el az alábbi oldalról:
https://www.oeny.hu/oeny/tpalya/adatlap/varoshazapark

A következő lépés már a pályaművek beadása lesz, tehát most már a pályázókon van a sor – várjuk a munkákat 2022. március 21-ig!

(A cikkben és a közösségi médiában a pályaművek beadási határidejére vonatkozóan korábban tévesen március 28. dátum szerepelt. A pályaművek beadási határideje a közbeszerzési eljárásnak megfelelően: 2022. március 21. A tévedésért elnézést kérünk!)