Bemutatjuk a Városháza Park tervpályázat összes pályaművét

A tervpályázat iránt nagy érdeklődés mutatkozott: összesen 19 pályamű érkezett, melyeket a tájépítész, építész és városépítész szakma elismert szakembereiből álló bírálóbizottság értékelt. A zsűri döntése alapján a Városháza Park a Lépték-Terv Tájépítész Iroda terve alapján újulhat meg, melyet ebben a cikkünkben mutatunk be részletesen, a további díjazott pályaműveket pedig ebben az összeállításban ismerheti meg.

A díjazásban nem részesült pályaművek szerzőit a tervpályázati eljárás titkos jellege miatt sajnos nem ismerjük, ezért a pályaműveket a zsűrizés során kapott sorszámuk alapján mutatjuk be.

Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettek a pályázaton és köszönjük valamennyi pályázó munkáját!

1. sz. pályamű

3. sz. pályamű

5. sz. pályamű

6. sz. pályamű

7. sz. pályamű

8. sz. pályamű

9. sz. pályamű

10. sz. pályamű

14. sz. pályamű

15. sz. pályamű

16. sz. pályamű

17. sz. pályamű

18. sz. pályamű

Tájékoztató a pályázók részére

A díjazásban nem részesült pályázók a beadott tablóikat elvihetik a Várostervezési Főosztályról, a Főpolgármesteri Hivatal III. emelet 374-es irodájából legkésőbb 2022.05.15-ig. Az átadáshoz szükséges a pályázati kódot ismerniük, vagy valamilyen módon igazolniuk, hogy a pályázatot ők adták be (pl. ügyfélszolgálati iroda átadás-átvételi, futártól kapott számla, E-tervpályáról letöltött igazolás stb.).

Az átadással kapcsolatban, illetve időpontegyeztetés céljából a +36 1 327 1317 számon lehet érdeklődni.